Noi bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Argeș!

de | 16.09.2022 12:30 | Știri, Administrație, Județean

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță faptul că pentru seria 14 din acest an, cu date de plecare în perioada 1– 4 octombrie, au fost repartizate un numar de 218 bilete de tratament balnear.

Biletele sunt pentru statiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Techirghiol.

Repartitia acestora poate fi consultată și pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

De menționat că eliberarea biletelor se face în perioada 16 – 23 septembrie, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Reprezentanții Casei de Pensii mai anunță faptul că au ramas 32 de bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunile: Amara, Bala, Covasna și Herculane.

 

pensionari Argeș

 

Contributia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurari sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta trebuie să aibă asupra lui cuponul lunii august 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

 

Foto descriptiv

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Casa de Pensii Arges | Casa Judeţeană de Pensii

Ultimele articole