Argeș: Un bărbat a incendiat apartamentul în care stătea cu chirie!

de | 19.03.2023 13:11 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

Noi detalii ies la iveală cu privire la incendiul izbucnit, vineri, 17 martie, la un apartament din municipiul Câmpulung.

Potrivit anchetatorilor, apartamentul a luat foc după ce un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, care locuia acolo, l-a incendiat intenționat. Omul a dat foc locuinței, iar apoi a plecat.

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul zilei de 17 martie a.c., în jurul orei 16.30, bărbatul ar fi incendiat bunuri din apartamentul în care locuia cu chirie, în municipiul Câmpulung”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Bărbatul nu a oferit o explicație cu privire la acțiunile sale iresponsabile, care au pus în pericol toți locuitorii blocului. El a fost reținut pentru infracțiunea de distrugere, sâmbătă, 18 martie, pentru 24 de ore. Ulterior a fost prezentat instanței, care a hotărât ca acesta să fie arestat la domiciliu.

Din fericire, în urma incendiului nu au fost persoane rănite.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un apartament din Câmpulung este în flăcări! Intervin pompierii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole