Atenție, șoferi! Anunț de la CNAIR despre rovinietă

de | 19.03.2023 12:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Atenție, șoferi! Anunț de la CNAIR despre rovinietă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează șoferii cu privire la faptul că luni, 20 martie, vor fi probleme în procesul de verificare a rovinietei.

Potrivit anunțului CNAIR, mâine, pentru două ore, procesul de verificare a rovinietei în punctele de trecere a frontierei și în punctele de control poate fi îngreunat.

CNAIR menționează că vor fi efectuate activități de mentenanță la aplicația de tarifare.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri și autostrăzi că luni, 20.03.2023, în intervalul orar 12.00 – 14.00, ca urmare a unor activități programate de mentenanță a aplicației interne e-Tarifare2, procesul de verificare a rovinietei în cadrul punctelor de trecere a frontierei și a punctelor de control ACI poate fi îngreunat pentru scurte perioade de timp”, a transmis compania.

Foto descriptiv Jurnalul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ASF propune plafonarea prețului RCA la nivelul din martie 2022

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR