Hoți de catalizatoare, în Pitești! Prinși în flagrant

de | 19.03.2023 13:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Hoți de catalizatoare, în Pitești! Prinși în flagrant

Trei tineri, de 24 de ani, respectiv 20 de ani, din Negrași și 18 ani, din Pitești, au fost reținuți pentru 24 de ore de oamenii legii, după ce au fost prinși, în flagrant, de către polițiști, în timp ce furat catalizatoare.

Tinerii au fost depistați în noaptea de 16 spre 17 martie, în jurul orei 02:30, în timp ce au tăiat catalizatorul unei mașini parcate pe o stradă din Pitești. Înainte, aceștia reușiseră deja să mai fure un catalizatorul al unui alt autoturism. Spre ghinionul lor, tinerii au fost surprinși de un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Pitești.

Cei trei s-au urcat într-o mașină și au fugit de polițiști. Ulterior, aceștia au fost prinși în trafic de către polițiștii rutieri și conduși la sediul Secției 4 Poliție Pitești, pentru audieri.

Vineri, 17 martie, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentanți Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Un bărbat a incendiat apartamentul în care stătea cu chirie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole