ARGEȘ. Candidat băut la examenul pentru permis!

de | 16.11.2023 14:07 | Câmpulung Muscel, Importante

Prefectul Radu Perianu a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că un candidat la examenul pentru permisul de conducere s-a prezentat băut la testare.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a s-a prezentat astăzi, 16 noiembrie la susținerea probei practice a examenului de permis în Câmpulung Muscel.

Acesta a fost testat pentru consum de alcool după ce polițistul care îl examina a simțit că argeșeanul miroase a băutură.

Polițiștii de la Poliția Rutieră au fost solicitați să îl testeze iar în urma testării, alcooltestul a indicat o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se pare că bărbatul se afla la a doua încercare de a obține permisul și i-a spus polițistului că a băut aseară, însă scuzele nu l-au scăpat de sancțiune.

A fost declarat “respins” la proba practică a examenului pentru permis și a primit o amendă în valoare de 1305 lei”, a transmis Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

 

Foto G4media

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prefectul Radu Perianu – avertisment pentru cei care vor comercializa materiale pirotehnice interzise prin lege

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole