Argeș: După ce s-au distrat în club, l-a lăsat fără telefon

de | 13.01.2023 16:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

O tânără de 24 de ani, din Pitești, care a mers în club cu un bărbat de 23 de ani, din Bascov, l-a lăsat pe acesta fără telefon, după ce s-au distrat toată noaptea.

Evenimentul a avut loc în luna aprilie, anul trecut, iar acum agenții Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările, efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușire a bunului găsit.

Mai exact, în noaptea de 9 spre 10 aprilie, în timp ce se afla într-un club de noapte din Bascov, tânărului i-a fost furat telefonul.

Omenii legii au desfășurat cercetări, inițial, sub aspectul săvârșirii de furt calificat, iar în urma probatoriului s-a schimbat încadrarea juridică inițială, „în infracțiunea de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare în posesia făpturitorului, conform art. 243 din Codul Penal.”

Conform cercetărilor, se pare că piteșteanca de 24 de ani ar fi luat din greșeală telefonului bărbatului, iar când a ajuns la domiciliu a constatat că dispozitivul se află în geanta sa. Culmea este că aceasta a decis să nu îl restituie.

Prin urmare, tânăra s-a ales cu dosar penal. Ulterior, prejudiciul cu valoarea estimată de peste 3.500 de lei, a fost recuperat și restituit tânărului din Bascov, iar cei doi s-au împăcat.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere corespunzătoare.”, adaugă polițiștii.

Foto descriptiv Noi.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean prins în trafic după ce a furat 6.000 de litri de produs petrolier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole