ARGEȘ: A fost găsit în timp ce își bătea soția de polițiștii care veniseră să îl ridice pentru o altă infracțiune!

de | 09.03.2023 14:42 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat, în cursul zilei ieri, miercuri, 8 martie, cercetările într-un dosar penal ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, ce vizează săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie.

Astfel, din cercetările efectuate de către polițiști, s-a constatat că un bărbat de 42 de ani, din Cocu, ar fi fost violent față de o altă persoană, în seara zilei de 25 februarie, în jurul orei 20:00, după ce ar fi consumat alcool.

Agresorul i-ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență unui participant la trafic, și i-a deteriorat portiera dreapta față a mașinii prin lovirea cu pumnii și picioarele.

Bărbatul a fost identificat de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, iar cu ocazia deplasării la locuința acestuia, polițiștii l-au depistat în flagrant, în timp ce își bătea soția.

La fața locului, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.

Reamintim că în urma administrării probatoriului, în noaptea de 25 spre 26 februarie a.c., bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Sursa Foto Adevarul

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

37 de kilograme de droguri trimise prin curier în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: