Argeș: Nimic nu este imposibil. Vis împlinit pentru un tânăr care a crescut la orfelinat

de | 30.07.2023 14:36 | Știri, Eveniment, Județean

Andrei-Cosmin Neleț este un tânăr argeșean care a crescut la orfelinat, însă acest lucru nu l-a împiedicat nicio clipă să își ducă la bun sfârșit planurile.

Deși a trecut prin numeroase încercări în viață, el nu a încetat nicio clipă să viseze şi să muncească pentru a-şi îndeplini cea mai mare dorinţă.

Marele lui vis a fost să urmeze cursurile Academiei de Poliție, arma Jandarmi.

În prezent, visul i s-a împlinit. El a absolvit recent Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” din Bucureşti, iar de luni va începe şi serviciul.

Suntem mândri să împărtășim cu voi o poveste extraordinară despre un tânăr puternic și hotărât, care a trecut prin multe încercări în viață, dar a reușit să învingă și să urmeze drumul său spre succes.

Andrei a crescut într-un orfelinat, însă nu a lăsat niciodată ca această situație să-i limiteze visurile și aspirațiile. Marele lui vis a fost să urmeze cursurile Academiei de Poliție, arma Jandarmi.

Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm că Andrei a reușit să-și îndeplinească visul! Mâine, el va începe prima zi de muncă la Jandarmeria Călărași, ca un ofițer dedicat și hotărât să fie în folosul oamenilor.”, a transmis astăzi Jandarmeria Română

Povestea sa de viață este impresionantă, însă tânărul nu s-a lăsat niciodată doborât de greutățile vieții.

A crescut alături de fratele său geamăn, Ionuț, într-un centru de plasament, până la șase ani, fiind apoi mutat la Complexul de Servicii pentru Copilul in Dificultate Câmpulung.

Zilnic a trăit cu durerea abandonului și a lipsurilor, sperând că într-o zi va ajunge să își cunoască mama.

Silitor și conștiincios, Andrei a absolvit Seminarul Teologic „Iustin Patriarhul”, din Câmpulung Muscel, cu cea mai mare medie: 9,55.

Ulterior, a fost sigur că doreşte să urmeze cursurile Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza „ din Bucureşti.

Îmi doresc să fac bine în jurul meu și să nu dezamăgesc oamenii care mi-au fost alături, pe cei care au avut grijă de mintea şi de sufletul meu și mă refer aici la personalul din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung Muscel. Le mulţumesc tuturor și le voi fi recunoscător pentru totdeauna”, transmite Andrei, potrivit Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung.

Zilele trecute, Andrei a depus jurământul militar, devenind ofițer și arătând tuturor că dacă vrei cu adevărat, nimic nu este imposibil.

La ceremonia de absolvire i-au fost alături diriginta din liceu, educatori din centrul de plasament (Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung) și un fost jandarm din Argeș, persoana care l-a îndrumat, i-a fost alături și continuă să-l sprijine ca un adevărat tată.

sursă foto Facebook Jandarmeria Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un fost polițist s-a împușcat în cap, în locuința sa din București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung