Un fost polițist s-a împușcat în cap, în locuința sa din București

de | 30.07.2023 13:28 | Știri, Eveniment, Național

Sfârșit tragic pentru un fost polițist. El a murit astăzi după ce ieri seară a hotărât să recurgă la un gest extrem, s-a împușcat în cap.

Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, se afla în locuința sa, pe șoseaua Nordului din Sectorul 1, când a decis să recurgă la acest gest.

Sâmbătă seara, Politia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, s-a împușcat în zona capului, cu un pistol letal, deţinut legal, relatează news.ro

În urma sesizării, la locul solicitării au ajuns oamenii legii, dar și un echipaj medical. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind inconștient. Ulterior, acesta a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Elias din Capitală.

Deși medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-l salva, din păcate, fostul polițist, aflat în stare critică, a murit.

Reprezentanții spitalului transmit că trupul neînsuflețit al bărbatului va fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală.

El a lucrat în cadrul Secției 18 de Poliție, iar acum era pensionat.

Potrivit sursei citate, fostul agent ar fi suferit de afecțiuni oncologice, iar din acest motiv a vrut să își pună capăt zilelor.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompierii români merg să stingă incendiile din Franța

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Elias