Vacanța de vară la Muzeul Golești. Copiii vor învăța să facă artă din lemn

de | 30.07.2023 13:15 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești, Ștefănești

De luni, 31 iulie, copiii sunt așteptați să învețe cum să facă artă din lemn. Această nouă tabără face parte din seria activităților din această vară dedicate celor mici în cadrul programului ”Vacanța de vară la țară”.

”O nouă tabără este pregătită de Muzeul Golești în cadrul proiectului „Vacanța de vară …la țară”, o alternativă plăcută și educativă de petrecere a timpului liber pentru copiii aflați în vacanță. În perioada 31 iulie – 4 august, la Muzeul Golești, toți participanții se vor juca cu… lemnul, învățând cum să-l descopere și cum să-l stăpânească pentru a face artă din el. Cea mai frumoasă vacanță e tot cea de la țară, de la Muzeul Golești!”, informează cei de la Muzeul Golești pe pagina de Facebook. Se pot înscrie copii de vârstă școlară (minim 5 ani împliniți).

Costul este de 5 lei/zi – bilet de intrare la muzeu + 5 lei/zi – bilet atelier de creație. Total: 10 lei/zi/copil. Programul: 8.30-16.00.Copiii sunt așteptați între orele 8.30 și 10.00 pentru începerea activităților.

Sursă foto: Facebook Muzeul Golești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Expoziția ”Drum sacru” se deschide la Muzeul Golești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole