Argeș: Un tânăr de 21 de ani s-a urcat beat la volan și a făcut accident!

de | 24.01.2023 15:40 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier cu un singur autoturism a avut loc în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, pe DC 44, pe raza comunei Mihăești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au fost sesizați cu privire la eveniment.
Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor făcute de către polițiști, s-a constatat că șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Stâlpeni, se afla sub influența alcoolului în momentul producerii incidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! Un tânăr drogat conducea pe DN 73!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: