Atenție! Un tânăr drogat conducea pe DN 73!

de | 24.01.2023 14:48 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de luni, 23 ianuarie, un tânăr de 20 de ani, din Schitu Golești, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, s-a stabilit că cel în cauză se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

Băiatul a fost condus la o unitate medicală, pentru a i se recoltarea de probe biologice, în vederea confirmării, prin analize de specialitate, a substanțelor prezente în organism.

În urma celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Foto Ph-online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție consumatori! Figure de ciocolată cu lapte rechemate în magazine!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole