Argeș: Tânăr de 25 de ani trimis în judecată, după ce a provocat un accident, beat și fără permis!

de | 30.01.2024 18:10 | Știri, Eveniment

Polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au finalizat cerecetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Dosarul îl vizează pe un tânăr de 25 de ani, din Țițești, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului.

Argeșeanul ar fi provocat un accident rutier în seara zilei de 30 decembrie 2023, în jurul orei 21:30.

Acesta conducea un ATV pe strada Nicolae Racoviceanu din Mioveni în momentul în care a provocat impactul. În urma evenimentului, a rezultat rănirea unei persoane.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru cel în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Mai mult de atât, analizele de laborator au rezultat că valoarea alcoolemiei în sânge a fost mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto gazetadecluj.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Buletinul lui Marcel Ciolacu ar fi fost furat de hackeri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: