Argeș! Tot mai mulți hoți de lemne prinși în fapt!

de | 21.12.2022 19:14 | Știri, Eveniment, Județean

Tot mai mulți hoți de lemne sunt prinși în fapt în Argeș. Alți doi bărbați au fost depistați de către polițiști în cursul zilei de ieri, 20 noiembrie.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au prins un bărbat de 44 de ani, din Stoenești, în timp ce transporta lemne cu ajutrul unui atelaj hipo.Argeșeanul nu poseda documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

De asemenea, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 0,5 mc de material lemnos, de esență fag.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confoscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

Tot în cursul zilei de ieri, 20 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au depistat un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Stoenești, care transporta material lemnos, cu o autoutilitară.

Din păcate, fotografiile încărcate în aplicația SUMAL erau neclare, astfle încât nu putea distinge încărcătura.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ! Tânără de 18 ani fugărită de poliție după ce a furat haine dintr-un magazin!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole