Un argeșean de 69 de ani a fost prins beat la volan!

de | 23.02.2024 20:56 | Știri, Eveniment

Un bărbat de 69 de ani, din Curtea de Argeș, a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest, fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

expressdebanat.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: A rămas pieton, după ce nu a oprit la roșu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole