Furt de lemne în valoare de 2.700 de lei în Argeș! Ce au descoperit polițiștii

de | 23.02.2024 21:48 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport material lemnos.

Transporturile au fost făcute de către un bărbat de 40 de ani, din Hârtiești, care nu este transportator autorizat pentru această activitate.

Bărbatul ar fi efectuat, în perioada august – decembrie 2023, patru transporturi de material lemnos.

Astfel, acesta a transportat un volum total de ce depășește cu 9,336 metri cubi de material lemnos, limita legală pentru transportatorii neprofesioniști, care este de 20 de metri cubi pe an calendaristic.

În urma celor constatate, acesta a fost sancționat contravențional, totodată fiind luată măsura complementară de confiscare valorică a cantității de 9,336 mc de material lemnos, în valoare de 2727,38 de lei.

 

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: A rămas pieton, după ce nu a oprit la roșu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole