Argeșean cercetat pentru înșelăciune cu file CEC

de | 28.03.2023 15:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeșean cercetat pentru înșelăciune cu file CEC

Un argeșean, în vârstă de 67 de ani, este cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din cadrul Serviciului pentru Investigarea Criminalității Economice Argeș.

Conform cercetărilor, bărbatul, din Câmpulung, ar fi completat, în numele unei firme, o filă CEC pentru suma de 80.000 de lei, fără știrea reprezentanților firmei respective. Apoi, omul a introdus-o la plată, la o bancă din Argeș. Însă, tranzacția a fost refuzată, deoarece contul societății era închis.

Fapta bărbatului a avut loc în anul 2021, iar acum el este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, emiterea unui cec fără a fi avut autorizarea trasului și emiterea unui cec cu o dată falsă.

Dosarul în care este cercetat a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Remorca unui camion condus de un piteștean, dezmembrată din cauza vântului! A zburat în cabina altui TIR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: