Atenție, șoferi! Lucrări pe două drumuri importante din Argeș

de | 28.03.2023 15:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Atenție, șoferi! Lucrări pe două drumuri importante din Argeș

Conducătorii auto sunt anunțați că, începând de miercuri, 29 martie, vor fi efectuate lucări de întreținere a părții carosabile pe DN 65 și DN 73.

Mai exact, în perioada 29 martie – 11 aprilie, pe DN 65, de la km.116+800 până la km. 107, în localitatea Albota, vor fi desfășurate lucrări de asfaltare. Prin urmare, circulația mașinilor se va se va face alternativ, urmând să fie dirijată.

Totodată, începând de mâini și până la data de 5 aprilie, pe DN 73, de la km. 3+270 până la km. 6+710, pe raza localității Mărăcineni, se vor efectua lucrări de frezare. Traficul rutier se va desfășura alternativ, pe o bandă.

Recomandările polițiștilor

Având în vedere lucrările anunțate, oamenii legii recomandă șoferilor să încerce să își planifice din timp deplasările. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să acorde atenție restricțiilor de trafic și să respecte regulile de circulație.

– în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;
– respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora;
– nu vă angajați în depășiri riscante;
– asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;
– nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic., transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv News.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Drumul care va conecta Râmnicu Vâlcea de A1 și de Găneasa (DX12). S-a desemnat câștigătorul licitației

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș