Argeșean urmărit internațional! A fost prins de polițiști

de | 01.07.2022 14:03 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Un argeșean de 36 de ani, din Bughea de Sus, a fost prins de polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în urma cercetărilor desfășurate de aceștia.

Bărbatul era urmărit internațional în baza unui Mandat European de arestare, emis de autoritățile din Franța. Omul a comis mai multe infracțiuni în Franța, iar apoi a fugit, crezând că va avea cum să scape odată ce ajunge în țara natală.

Însă, polițiștii argeșeni l-au prins, iar argeșeanul a fost prezentat în fața Curții de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

Foto Evoluție în Instituție

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Închisoare pentru un bărbat care a condus beat și fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole