ARGEȘ: Închisoare pentru un bărbat care a condus beat și fără permis

de | 01.07.2022 14:28 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un bărbat de 44 de ani, din localitatea Cocu, a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, după ce a fost prins conducând fără a avea dreptul. Mai mult, acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Joi, 30 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Pitești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Pitești.

Potrivit cercetărilor, după ce a fost prins băut și fără a avea permis de conducere, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice pentru a stabili cu exactitate nivelul alcoolemiei.

Argeșeanul a fost încarcerat.

Foto Observator.tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean urmărit internațional! A fost prins de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești