Argeșeanul care a agresat sexual o minoră și a dus-o la el acasă – trimis în judecată!

de | 18.10.2023 18:07 | Știri, Eveniment

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat, în cursul zilei de 17 octombrie, cercetările într-un dosar penal referitor la săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală, în care bărbatul bănuit de săvârșirea faptei este cercetat în stare de arest preventiv.

Un bărbat de 45 de ani, din Hârtiești, ar fi agresat sexual și lipsit de libertate, în dimineața zilei de 03 septembrie, începând cu ora 06:00, o minoră de 16 ani. Acesta ar fi condus-o pe copilă, amenințând-o, la locuința lui, unde s-ar fi încuiat în interiorul imobilului.

Chiar fiica agresorului, în vârstă de 19 ani, i-ar fi condus cu un autoturism. Totodată, aceasta vorbea prin mesaje cu minora, și a sunat la 112 ca urmare a solicitării victimei.

Reamintim că, în ziua de 04 septembrie, după administrarea probatoriului în dosarul penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua următoare, de 05 septembrie, bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria

Câmpulung în fața instanței competente, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

 

Foto Gazeta de SUd

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru accidentul mortal pe care l-a cauzat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: