Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru accidentul mortal pe care l-a cauzat!

de | 18.10.2023 17:22 | Știri, Eveniment

Curtea de Apel București l-a condamnat definitv, miercuri, pe Mario Iorgulescu, la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr după ce s-a urcat drogat și beat la volan.

Astfel, dacă Mario Iorgulescu va fi extrădat din Italia, acolo unde se află internat într-o clinică privată, va trebui să execute o pedeapsă de 13 ani și opt luni de închisoare.

Totodată, acesta nu va avea dreptul să conducă niciun autovehicul timp de cinci ani după executarea pedepsei.

Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. El a făcut un accident rutier mortal în anul 2019. Bărbatul s-a urcat la volanului bolidului său de lux, cu o alcoolemie de aproape 2 g/l şi sub influenţa drogurilor. A trecut pe roşu, apoi a intrat pe contrasens și a lovit frontal cu 143 km/h un autoturism condus de un bărbat care a murit pe loc.

 

Sursa Foto jurnalul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minor fără permis de conducere – prins pe motocicletă în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole