Atenție! ANM emite cod portocaliu de vreme rea în Argeș!

de | 22.08.2022 11:07 | Știri

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie avertizează pentru data de 22 august, ora 10:30 – 23 august, ora 22:00 fenomene atmosferice și vizează cod GABLBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi însemnate cantitativ.

Zonele afectate de instabilitate atmosferică accentuată vor fi în Oltenia, Transilvania, Maramureș, Muntenia, Dobrogea și la munte, cea mai mare parte a Moldovei și local în Crișana și Banat.

De asemenea, meteorologii vizează averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Totodată, în regiunile sud-estice disconfortul termic va fi în continuare ridicat fiind actualizat codul PORTOCALIU de vreme rea în intervalul 22 august, ora 10:30 – 23 august, ora 22:00.

anm - Atenție! ANM emite cod portocaliu de vreme rea în Argeș!

Printre fenomenele vizate de ANM vor fi și ploi abundente. Zone afectate sunt nordul Olteniei, nord-vestul Munteniei și sud-vestul Transilvaniei. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 40…50 l/mp și pe arii restrânse de peste 60…70 l/mp.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ovidiu Puiu, senator PSD de Argeș: Eticheta de „piață de desfacere” trebuie dezlipită de numele României!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole