anchetaonline.ro

Programul ,,Primul ghiozdan” continuă la Ștefănești

de | 22.08.2022 11:38 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

La Ștefănești, și în acest an va fi implementat programul ,,Primul ghiozdan”.

Primarul Nicolae Velcea a anunțat că elevii din clasele pregătitoare vor avea pe bancă câte un ghiozdan, plin cu rechizite.

Vorbim, în total, de un număr de 95 de pachete cu rechizite școlare. Fiecare pachet conține: ghiozdan, penar, creioane colorate – 12 bucăți, creioane cerate – 12 bucăți, set acuarele 12 culori și pensulă, riglă, creion, gumă de șters, ascuțitoare, caiet dictando 48 file, caiet matematică 48 file, bloc desen, stilou, etichete autoadezive, mapă cu buton, 3 carți auxiliare pentru clasa pregătitoare: „Numărăm și calculăm”, „Desenează pas cu pas” și „Soldățelul din plumb”.

Potrivit edilului Nicolae Velcea, acest program își propune prevenirea abandonului școlar şi stimularea elevilor înscrişi în clasa pregătitoare.

Este a doua oară când programul este implementat în Ștefănești, oraș care învață și copii care aparțin unei comunități ce nu a fost niciodată înstărită.

 

 


Read also on  anchetaonline.ro:

Miercuri, 17 august, se oprește curentul la Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea | Ștefănești