anchetaonline.ro

Atenție, piteșteni! Luni se oprește apa pe străzile Velişoara şi Grigoreşti

de | 20.08.2023 10:33 | Pitești, Administrație

Mâine, 21 august, între orele 9.00 – 13.00, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Velişoara şi Grigoreşti.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei de apă din str. Velişoara la conducta principală. ”Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, arată cei de la Apă Canal 2000 SA Pitești în informarea transmisă.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile ”Lucrări programate‟ sau ”Avarii‟.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sălile de jocuri de noroc din Pitești, verificate de polițiștii locali! Paznici amendați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: