anchetaonline.ro

De supărare că l-a părăsit iubita, un bărbat a stat 60 de ore pe un stâlp de înaltă tensiune

de | 20.08.2023 10:39 | Național, Eveniment

Supărat că l-a părăsit iubita, un tânăr de 35 de ani, din Mehedinți, s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat că se sinucide. A fost convins să coboare după 60 de ore.

Bărbatul a fost văzut de un localnic, joi seara, pe 17 august, care a alertat autorităţile.

În această dimineață, cetățeanul, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din extravilanul localității Cerneți, a fost convins de salvatori să coboare.

Apelul la 112 a fost făcut de un trecător, care a observat bărbatul, în seara de 17 august. ”, transmite ISU Mehedinți

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin cu o autospecială cu modul de prim ajutor și o autospecială de intervenție la dezastre, dar și echipaje din cadrul IPJ și SAJ.

Totodată, la locul cu pricina s-a deplasat și reprezentant al distribuitorului de energie electrică, care a scos de sub tensiune firele de curent electric.

După ce echipajele au negociat ore bune fără folos, la fața locului a ajuns și mama bărbatului. din păcate, nici ea nu a reușit să-l facă să se răzgândească, relatează ziare.com

Pentru a evita o tragedie, la baza stâlpului a fost amplasată și o pernă de salvare.

Timp de aproape 60 de ore, echipajele au rămas în supraveghere, asigurându-se, periodic, schimbul de efective, iar, din fericire, în această dimineață, bărbatul a fost convins să renunțe la gest și a coborât în siguranță.

El a fost imobilizat de polițiști, iar ulterior a fost preluat de echipajele medicale. Bărbatului i se vor efectua investigații de specialitate.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu este la primul gest de acest fel. În luna iunie a recurs la acelaşi mod de a-şi spune supărările. Atunci a stat urcat pe stâlp timp de 22 ore, până când autorităţile l-au convins să coboare.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sălile de jocuri de noroc din Pitești, verificate de polițiștii locali! Paznici amendați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mehedinți