Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe A1 și A2

de | 21.03.2024 10:17 | Național, Eveniment

Astăzi, 21 martie, sunt restricții de circulație pe tronsoane din autostrăzile A1 Sibiu-Deva și A2 București – Constanța. Se fac lucrări în mai multe zone. Poliția atenționează conducătorii auto să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în aceste zone.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, până la ora 15.00, pe Autostrada A2, între kilometrii 125 – 126, se montează panouri anti-orbire, motiv pentru care circulația pe a doua bandă, pe direcția București – Constanța, va fi restricționată.

Sursa citată mai precizează faptul că, până la ora 18.00, pe sensul Constanța – București, traficul va fi restricționat și pe prima bandă la kilometrul159+500 metri, deoarece se fac lucrări de reparații în zona Podului Cernavodă.

Restricții de trafic vor fi și pe Autostrada A1, București-Pitești.

Potrivit sursei citate, până la ora 15.00, se execută lucrări de reparații asfaltice la kilometrul 17+700 metri, care impun restricționarea circulației pe prima bandă pe sensul București – Pitești.

În ceea ce privește Autostrada A1, Sibiu-Deva, circulația va fi restricționată, până la ora 16.00, pe prima bandă și pe cea de urgență, pe direcția Sibiu – Deva.

Restricția se aplică între kilometrii 246 – 246+800 metri, deoarece se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație.

De asemenea, traficul va fi restricționat și pe a doua bandă între kilometrii 314 – 318, pe sensul Deva – Sibiu, pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire a parapetului metalic median.

Foto descriptiv Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Băutura care va fi gratis în baruri și restaurante

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Autostrada A2

Ultimele articole