Atenție! TikTok își actualizează sistemul de evaluare a conturilor

de | 03.02.2023 09:57 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Românii care folosesc TikTok trebuie să știe asta! Pentru a-și îmbunătăți măsurile împotriva persoanelor care încalcă politicile platformei în mod repetat TikTok introduce un sistem actualizat de evaluare a conturilor.

Astfel, platforma consideră că această modificare va contribui la eliminarea mai eficientă și mai rapidă a conturile rău-intenționate și va oferi o experiență mai clară și mai consistentă creatorilor care își doresc să respecte politicile TikTok, arată cei de la economica.net.

Iată noutățile

Conform noului sistem, dacă o persoană postează conținut care încalcă una dintre Regulile Comunității TikTok, contul va primi un avertisment pe măsură ce conținutul va fi eliminat. Dacă un anumit cont atinge limita de avertismente în cadrul unei funcții disponibile (de exemplu – LIVE sau Comentarii) sau în cadrul unei politici (de exemplu – Bullying și Hărțuire), contul respectiv va fi eliminat permanent, potrivit celor de la economica.net. Totodată, pragul de avertismente poate varia în funcție de nivelul în care o anumită încălcare poate avea efecte negative asupra membrilor comunității.Conturile care strâng un număr mare de avertismente cumulate în cazul funcțiilor și politicilor vor fi, de asemenea, interzise permanent. Totodată, le oferă creatorilor posibilitatea de a solicita eliminarea avertismentelor în cazul în care contestația este validă. În plus, TikTok va începe să notifice creatorii dacă sunt pe punctul de a le fi eliminate conturile permanent. Avertismentele asociate unui cont vor expira după 90 de zile.

Pentru a susține creatorii platforma va lansa noi instrumente în Centrul de Siguranță din aplicație, cum ar fi ”Statusul contului” ori ”Raportări înregistrate”. Pentru și mai multă transparență privind practicile de moderare a conținutului, TikTok va începe să testeze în anumite piețe o funcție care să le ofere creatorilor informații privind clipurile care nu au fost eligibile pentru recomandare în feed-ul For You, motivul și posibilitatea de a contesta decizia.

Foto descriptiv. Sursă foto: Foto Digi World.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

WhatsApp vine cu trei funcții noi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: TikTok

Ultimele articole