Atenționare pentru șoferi! Trafic îngreunat pe A1 București-Pitești

de | 17.04.2023 18:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Atenționare pentru șoferi! Trafic îngreunat pe A1 București-Pitești

Având în vedere condițiile meteorologice, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române atrage atenția asupra faptului că din cauza carosabilului umed, circulația rutieră este îngreunată pe pricipalele artere din România.

Astfel, reprezentanții Centrului Infotrafic recomandă șoferilor să circule „cu viteza adaptată condiţiilor de drum, pe un carosabil umed, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului”.

Carosabilul este umed din cauza pricipitațiilor sub formă de ploaie, pe majoritatea arterelor rutiere țară, precum și pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța și A4 Ovidiu-Agigea.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteza adaptată condiţiilor de drum, pe un carosabil umed, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului”, transmite Centrul Infotrafic.

Foto descriptiv Autovit

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A făcut-o lată în prima zi de Paște! Beat, un șofer din Argeș a intrat cu mașina în gardul unui magazin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole