Au furat componente de pe un cap tractor parcat pe DN 7! Trei bărbați au fost reținuți

de | 16.04.2024 15:34 | Județean, Eveniment

Doi bărbați, de 34, respectiv 47 de ani, din Bascov și un tânăr de 22 de ani, din comuna Galicea, județul Vâlcea, au fost reținuți ieri de polițiștii argeșeni, fiind acuzați de furt și complicitate la furt.

Potrivit IPJ Argeș, în perioada 22-24 martie, tânărul de 22 de ani, împreună cu bărbatul de 47 de ani, ar fi furat componente de pe un cap tractor, ce se afla parcat într-o alveolă, pe DN 7 – Valea Ursului.

Pentru administrarea probatoriului, ieri, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului de 34 de ani, din Bascov, ocazie cu care au fost identificate și ridicate bunurile sustrase.

În urma percheziției, cei trei bărbați au fost duși la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 16 aprilie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cinci incendii de vegetație într-o singură zi! Pompierii argeșeni trag un semnal de alarmă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Valea Ursului

Ultimele articole