anchetaonline.ro

Avarie la o conductă de apă în Mărăcineni! Anunțul Apă Canal 2000 S.A.

de | 15.09.2022 08:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Anunț pentru locuitorii din Mărăcineni! Joi, 15 septembrie, Societatea Apă Canal 2000 S.A., va face o lucrare pentru remedierea unei avarii complexe, pe strada Argeșelu, care a apărut la o arteră din rețeaua de distribuție a apei potabile din zona respectivă.

Prin urmare, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă din cauza complexităților lucrărilor de reparații.

Se lucrează pentru remedierea situației în cel mai scurt timp posibil, încercându-se să fie redus la minimum intervalul de timp destinat lucrărilor.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, se estimează că vor fi finalizate în cursul zilei de azi, 15 septembrie, ora 18:00.

Apă Canal 2000 Sa își cere scuze pentru disconfortul creat și recomandă utilizatorilor să își asigure rezerva de apă necesară pentru uz casnic”, transmite Societatea Apă Canal 2000 S.A.

Foto Stirile Pro tv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000