Avertizare meteo! Este COD ROȘU în Argeș

de | 17.01.2023 11:09 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Național

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o avertizare meteo de vreme rea, fiind vizate mai multe județe ale țării.

Va fi în vigoare un cod roșu de viscol puternic, care va intra în vigoare astăzi, la ora 22:00, fiind valabil până mâine la ora 14:00. Printre regiunile vizate se numără și partea de nord a Argeșului.

La altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali, va fi viscol puternic, cu rafale ale vântului de peste 120…140 km/h, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero”, transmite ANM.

Totodată sunt în vigoare un cod galben și portocaliude intensificări ale vântului și cantități însemnate de precipitații.

La altitudini de peste 1800 m în Munții Apuseni și nordul Carpaților Orientali va fi viscol puternic (rafale de peste 100…110 km/h), în timp ce la altitudini între 1500 m și 1800 m în Carpații Meridionali vor fi intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 100…110 km/h) și precipitații mixte.
Se vor acumula cantități însemnate de precipitații, de 30…50 l/mp și izolat de peste 60…70 l/mp”, adaugă meteorologii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Influencerii români, în vizorul ANAF. ”Toţi cei care obţin venituri de pe reţelele de socializare, trebuie să depună declaraţia unică”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole