Vin banii la Davidești. Finanțări pentru străzi și canalizare

de | 12.07.2023 13:21 | Știri, Județean, Politic, Rural

Primarul comunei Davidești, social-democratul Alin Văduva, a semnat astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației un contract important ce vizează modernizarea unei străzi. Totodată, edilul de la Davidești precizează, potrivit informării celor de la PSD Argeș, că alte două proiecte au fost aprobate și urmează să se semneze contractele de finanțare.

Contractul semnat vizează proiectul de modernizare a străzii Mărășești (asfaltare și rigole), proiect finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”. Valoarea contractului este de 600.000 de lei.

„Alte două proiecte au fost aprobate prin Programul „Anghel Saligny” și urmează să semnăm contractele de finanțare. Primul proiect de investiții are în vedere modernizarea străzilor Valea Budi și Huluba, cu o valoare de circa 1,1 milioane de lei, iar al doilea este cel de extindere a rețelei de canalizare în satul Contești pe o lungime de 1,2 km, etapa a III-a, cu o valoare de circa 1,2 milioane de lei. Continuăm investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea Davideștiului!” , a precizat Alin Văduva, primar al comunei Davidești, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

114 ani de la nașterea lui Constantin Noica

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș