Bărbat de 46 de ani din Schitu Golești trimis în judecată! A încălcat ordinul de protecţie

de | 09.04.2023 15:21 | Știri, Eveniment, Județean

  • Argeșean trimis în judecată!

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Schitu Golești a fost trimis în judecată după ce acesta a încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, privind interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri față de locuința concubinei.

Argeșeanul nu a ținut cont de interdicție și a intrat în casa concubinei în seara zilei de 15 martie și a amenințat-o. Pentru fapta lui acesta a fost reținut de polițiști iar mai apoi Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă a bărbatului , pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, în formă continuată, cu persoana bănuită cercetată în stare de arest preventiv.

 

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 martie a.c., respectiv în seara zilei de 15 martie a.c., bărbatul în cauză, de 46 de ani, din Schitu Golești, ar fi încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, privind interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri față de locuința concubinei, față de aceasta și de cei doi copii minori, și ar fi pătruns în locuința din localitatea Schitu Golești, unde ar fi adresat amenințări față de concubina sa, împrejurare în care a fost depistat de polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la imobilul în cauză.

 

Reamintim că, în noaptea de 15 spre 16 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

 

Ulterior, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată”, transmit reprezentanții IPJ Argeș printr-un comunicat.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Intervenție în Pitești! A fost solicitat elicopterul SMURD

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș