Un bărbat ameninţă că își va lua viața, după ce și-a înjunghiat partenera și pe prietena acesteia

de | 11.09.2023 09:07 | Știri, Eveniment

Negocieri drastice se desfășoară, în această dimineață, în centrul Capitalei, după ce un bărbat în vârstă de 57 de ani a amenințat că se va sinucide, în urmă cu aproximativ 8 ore.

Amenințarea vine, după ce bărbatul și-a înjunghiat partenera, dar și pe prietena acesteia, într-un apartament din centrul Bucureștiului. Șocantul eveniment s-a petrecut chiar sub ochii fetiței femeii, în vârstă de numai 8 ani.

Din fericire, cele două femei, alături de minoră, au reușit să scape și să anunțe autoritățile. Alerta a fost dată chiar la puțin timp după miezul nopții.

Rămas singur, bărbatul a trecut la amenințări de suicid. El a cerut să-i fie adusă fetița partenerei sale, pentru a vorbi cu copilul.

La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe, inclusiv o echipă de alpiniști care poate escalada pereții imobilului.

Potrivit Antena 3 CNN, totul ar fi început de la faptul că iubita acestuia, în vârstă de 30 de ani, a vrut să pună capăt relației cu bărbatul, lucru cu care acesta nu era de acord.

În cele din urmă, aceasta a ajuns la spitalul Floreasca, din cauza rănilor de cuțit care i-au afectat plămânul.

 

Foto descriptiv expressdebanat.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie în Galați! Un copil a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole