anchetaonline.ro

Bărbat arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie de 82 de ani!

de | 13.10.2022 20:08 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat de 43 de ani, din Brăila. a fost arestat preventiv în cursul zilei de azi, joi, 13 octombrie, după ce ar fi violat o femeie în vârstă de 82 de ani. Fapta a avut loc în localitatea Tudor Vladimirescu din județul Brăila, conform romania24.

Cea care a chemat poliția a fost chiar vecina victimei, care a sunat, la data de 12 octombrie 2022, în jurul orei 07:30 pentru a reclama fapta. Evenimentul ar fi avut loc în acea noapte, când inculpatul a intrat peste femeie în casă, unde ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale.

În cursul zilei de ieri, polițiștii l-au depistat pe făptași și l-ar fi condus la sediul poliției pentru audieri, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu. De asemenea, cel în cauză a fost reținut.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dosar penal cu propunere de trimitere în judecată pentru un bărbat din Argeș! A tăiat ilegal mai mulți copaci!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: