Bărbat de 30 de ani găsit mort după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă!

de | 25.07.2022 20:46 | Știri, Eveniment, Județean

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, în cursul acestei seri, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeș, a fost găsit decedat, într-o râpă, după ce a căzut cu mașina acolo. Evenimentul s-a întâmplat pe raza comunei Băiculești, zona Tutana.

Acesta a fost găsit în apropierea vehiculului, în afara habitaclului mașinii, decedat.

Având în vedere că evenimentul nu și-a avut originea pe un drum deschis circulației publice, acesta nu va fi considerat accident rutier, însă în cauză polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.” anunță IPJ Argeș. 

 

Foto descriptiv/Ziar Piatra Neamt

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A fost aprobat primul vaccin împotriva variolei maimuţei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole