Bărbat fără adăpost jefuit de un tânăr din Ștefănești

de | 14.03.2024 15:56 | Județean, Eveniment

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 46 de ani, care-şi duce traiul pe străzile din Pitești, a fost jefuit de un tânăr de 23 de ani, din Ștefănești. Bărbatul a fost deposedat prin acte de violență de un telefon mobil și de suma de 270 de lei.

Făptașul josnicei infracţiunii, dată fiind condiţia victimei, a ajuns în cele din urmă după gratii, fiind arestat preventiv.

Fapta a avut loc pe 29 februarie, în jurul orei 22:00, iar suspectul a fost identificat după aproape două săptămâni.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 29 februarie a.c., în jurul orei 22:00, persoana vătămată, bărbat de 46 de ani, ce face parte din categoria persoanelor fără adăpost, a fost deposedată prin acte de violență de un telefon mobil și de suma de 270 de lei, de către un bărbat necunoscut, identificat ulterior în persoana unui tânăr de 23 de ani, din Ștefănești.
În ziua de 13 martie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești și ai Poliției Orașului Ștefănești, tânărul de 23 de ani a fost depistat și condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere.”, transmite IP Argeș

După administrarea probatoriului, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.  Ulterior, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Foto descriptiv: inroman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Tânăr de 33 de ani prins gonind cu 119 km/oră în localitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole