Bărbat din Sri Lanka – prins conducând beat și fără permis prin Pitești!

de | 05.09.2023 17:05 | Știri, Eveniment

Un bărbat din Sri Lanka a fost prins, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, în cursul zilei de 5 septembrie, în timp ce era băut la volan.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, conducea o autoutilitară pe strada Eugen Ionescu din municipiul Pitești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult de atât, s-a descoperit că acesta nu acea nici permis de conducere internațional.

Pentru că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unite medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma celor constatate, bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului, conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

 

foto descriptiv botosaneanul.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: