Ministrul Muncii a discutat cu finanțiștii

de | 05.09.2023 17:02 | Național, Administrație

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a primit astăzi, 5 septembrie 2023, o delegație a Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe. Discuțiile au vizat noua lege a salarizării în sistemul public, potrivit informării celor de la Ministerul Muncii.

Sursă foto: Facebook Ministerul Muncii Sursă foto: Facebook Ministerul Muncii

Ministrul a luat act de doleanțele reprezentanților sindicali și de inechitățile punctuale care s-au format de-a lungul timpului în sistemul de salarizare. Simona Bucura Oprescu și-a exprimat întreaga disponibilitate la dialog și pentru un parteneriat onest, astfel încât să fie găsite cele mai bune soluții pentru ca noua lege să fie adecvată, raportată la complexitatea muncii și constrângerile pe care le au funcționarii care contribuie la colectarea veniturilor statului. Dialogul social cu familiile ocupaționale privind noua lege a salarizării va continua împreună cu partenerii sindicali.

Vă reamintim că sindicaliştii din Finanţe protestează de mai mult timp, reclamând nivelul salarizării.

Sursă foto: Facebook Ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunțul MIPE. Când intră banii pentru plata facturilor de încălzire

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Muncii

Ultimele articole