anchetaonline.ro

Un bărbat a rămas pieton, după ce și-a pus în mașină un scaun de grădină în loc de banchetă! Nici frânele nu erau funcționale!

de | 02.02.2023 17:29 | Știri, După locație, Eveniment

Un român în vârstă de 44 de ani care a înlocuit un scaun al mașinii cu un scaun de grădină, a rămas fără permis la Viena, potrivit Digi24.

Un echipaj de poliție l-a oprit în trafic și a sesizat că bărbatul făcuse, de unul singur, mai multe improvizații.

Evenimentul a avut loc miercuri, când șoferul, care se deplasa din Manchester către România, a fost oprit în Muthgasse, în Viena.

Scaunul de grădină care înlocuia o parte din banchetă, fiind instalat între scaunul șoferului și cel al pasagerului a fost primul aspect care le-a atras atenția polițiștilor. După un control mai amplu, s-a constatat chiar că acesta nu avea nici măcar frânele funcționale.

Mai mult de atât, transportul de marfă din dubă avea cu 420 kg mai mult decât limita admisă de lege, conform sursei citate.

Bărbatul nu deținea nici măcar permis de conducere valabil pentru categoria respectivă. De asemenea, el nu a putut prezenta nici certificatul de înmatriculare sau asigurarea obligatorie.

Șoferul a fost dat jos de la volan, fără a mai avea dreptul de a conduce. De asemenea, acesta s-a ales și cu o amendă de câteva sute de euro.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonine.ro

Un argeșean de 79 de ani riscă ani grei de închisoare! Ce acuzații i se aduc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: