Bărbat ucis de propria fiică, după o discuție contradictorie

de | 11.08.2023 19:39 | Știri, Eveniment, Național

O femeie din comuna bihoreană Ineu şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuţit. Ea a fost reţinută iar judecătorii au dispus să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit ebihoreanul.ro, femeia, în vârstă de 34 de ani, mamă a trei copii, avea unele dizabilități iar tatăl ei o îngrijea.

Tragicul eveniment a avut loc ieri, în jurul prânzului, când cei doi au început să se certe.

La un moment dat, lucrurile au degenerat, iar femeia a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat tatăl.

Un echipaj medical a ajuns imediat la faţa locului, însă, din păcate nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 60 de ani, decât să declare decesul.

”În data de 10.08.2023, în jurul orelor 13:10, în timp ce se aflau la domiciliul situat în comuna Ineu, jud. Bihor, pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi, suspecta C.E.E. l-a agresat pe tatăl ei, victima C. I. G., aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu un cuţit.

I-a provocat leziuni ce au condus la decesul victimei după o scurtă perioadă de timp”, a anunțat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, bărbatul care și-a pierdut viața tragic era cunoscut ca fiind o persoană muncitoare și foarte serioasă. El a fost stânca de sprijin pentru familia sa, având în vedere că soția sa se confrunta cu o stare de sănătate precară. În casa lor locuiau, de asemenea, fiica lor, care a comis fapta, împreună cu cei trei copii ai acesteia, precum și alți doi copii ai bărbatului.

Ieri, femeia fost reţinută pentru 24 ore, iar astăzi a fost dusă la Tribunalul Bihor, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru o perioadă de 30 de zile.

Măsura mai poate fi contestată la Curtea de Apel Oradea.

sursă foto ebihoreanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Aglomerație și trafic intens pe Autostrada Pitești-București !

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ineu

Ultimele articole