Bătrân de 70 de ani reținut, după ce a condus beat și a făcut accident rutier în Pitești!

de | 11.04.2024 22:09 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat, în cursul zilei de ieri, 10 aprilie, activitățile într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența alcoolului, și au reținut un bărbat de 70 de ani.

Bărbatul ar fi condus, în ziua de 7 aprilie, în jurul orei 20:00, un autoturism pe bld. I.C.Brătianu din municipiul Pitești, lovind un autoturism parcat.

Bărbatul era cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar, într-un alt dosar penal privind săvârșirea de infracțiuni rutiere, cel în cauză neavând dreptul de a conduce.

De asemenea, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în urma analizelor de laborator rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În ziua de 10 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 70 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 11 aprilie, acesta a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața  instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestareapreventivă pentru 30 de zile.

 

Foto descriptiv opinia timisoarei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | Pitești

Ultimele articole