Bătrân din Argeș jefuit când intra în casă! Hoțul a fost trimis în judecată!

de | 19.05.2023 15:49 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Astfel, din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a constatat că, în cursul zilei de 24 aprilie, în jurul orei 14:00, un bătrân în vârstă de 80 de ani a fost jefuit chiar în momentul în care încerca să intre în casă.

Victima a fost jefuită de un bărbat de 36 de ani, din Valea Mare Pravăț, care i-ar fi smuls, în timp ce încerca să deschidă ușa apartamentului în care locuiește, în municipiul Câmpulung, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei, documente personale și carduri, după care a fugit.

Hoțul a abandonat borseta pe o stradă din municipiul Câmpulung, din interiorul acesteia lipsind suma de bani pe care persoana vătămată a susținut că o avea.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și condus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

4 societăți comerciale cu activitate în domeniul silvic din Argeș – sancționate cu ammenzi de 25.000 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: