Beat mort la volan în Argeș! S-a ales cu dosar penal

de | 23.06.2023 17:20 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș au depistat, în cursul zilei de joi, 22 iunie, un bărbat de 31 de ani, din Valea Mare Pravăț.

Acesta conducea un autoturism pe DJ 703H, pe raza comunei Valea Danului, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influența alcoolului.

Rezultatul trestării a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

botosaneanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Patru tineri de 17, 21, 22 și 27 de ani – trimiși în judecată pentru furt calificat și mărturie mincinoasă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: