Bebeluș de 7 luni, găsit  mort într-o pungă de plastic în iarbă! Mama, o adolescentă de 15 ani

de | 18.05.2023 10:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Bebeluș de 7 luni, găsit  mort într-o pungă de plastic în iarbă! Mama, o adolescentă de 15 ani

Un băiețel de doar șapte luni, din comuna Sălcuța, județul Dolj, a fost găsit mort, ascuns în iarbă, într-o pungă de plastic.

Oamenii legii au fost sesizați de bunicul bebelușului, care le-a transmis că nepotul său a dispărut de acasă, relatează observatornews.ro

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit-o pe nora bărbatului, o adolescentă de 15 ani, din județul Mehedinți, care a declarat că nu îl mai găsește pe fiul său de 7 luni.

Suspicioși, oamenii legii au continuat cercetările și au descoperit trupul bebelușului în apropierea locuinței, într-o zonă cu vegetație deasă.

Ulterior, acesta a fost dus la morgă, acolo unde, după necropsie, legiștii au constatat că moartea a fost patologică și neviolentă

În dimineața de 17 mai a.c., ora 05:35, polițiști din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați de un bărbat, din comuna Sălcuța, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 7 luni, a dispărut din casă. La fața locului s-a deplasat un colectiv de polițiști care au constatat că apelantul locuiește în aceeași casă cu nora sa, o minoră de 15 ani, din județul Mehedinți, care le-a declarat polițiștilor că nu-l mai găsește pe fiul său de 7 luni. Întrucât au existat suspiciuni cu privire la cele declarate de mamă, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Segarcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, au fost efectuate căutări în proximitatea locuinței, iar, în cursul zilei de 17 mai, cadavrul minorului a fost găsit într-o zonă cu vegetație deasă, fiind pus într-o pungă de plastic. Cadavrul copilului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, rezultatul fiind că moartea a fost patologică și neviolentă”, a transmis IPJ Dolj.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

De asemenea, cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

sursă foto digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salariul primit de un șofer de tir după ce și-a dat demisia: bancnote de un leu și monede de 50 de bani, puse într-o cutie.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dolj

Ultimele articole