București. O fetiță de doi ani a căzut de la etaj

de | 15.04.2024 14:03 | Național, Eveniment

Un eveniment nefericit a avut loc în această dimineață în Capitală. O fetiță de numai doi ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Sectorul 1.

Copila s-a urcat pe pervaz în timp ce se juca și a căzut de la etaj, conform surselor Știrilor Pro TV.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, dar și un echipaj medical, care i-a acordat victimei primele îngrijiri. Ulterior,  fetița a fost transportată la spital.

Din fericire, căderea i-a fost atenuată de o tablă.

În prezent, micuța se află internată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, cu fractură craniană. Ea se află pe secția de neurochirugie.

În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.”, transmite Poliția Capitalei

În acest caz, oamenii legii continuă cercetările, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mioveni: Fetiţa care a căzut de la etajul 2-preluată de elicopterul SMURD. Se află în stare gravă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole