Guvernul va acorda 1.000 de euro pentru acești români!

de | 22.01.2023 16:17 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Veste bună pentru studenții din România! Potrivit unui proiect de lege, aceștia ar putea primi burse de minim 1.000 de euro pentru studiile de masterat sau doctorat în străinătate.

Însă, pentru a primi această sumă, studenții vor fi nevoiți să participe la un concurs anual desfășurat la nivel național.

Conform proiectului, bursele vor fi acordate pentru anumite tematici de studiu, din domeniile de interes ale țării. Acestea ar trebui să fie decise de către Ministerul Educației.

De asemenea, bursa nu poate fi mai mică de 1.000 de euro, din care ar trebui să fie achitată taxa de studiu, dar și cheltuielile privind cazarea.

Cei care vor beneficia de burse vor avea transport gratuit dus-întors din România până la locul de stagiu.

Hotărârea de guvern se află în dezbatere publică.

Foto GreatNews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Românii vor primi ajutoare de până la 10.000 de lei! Cine sunt aceștia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: