Campanie de ecologizare la Mioveni. Sunt așteptați voluntari de toate vârstele

de | 24.04.2023 09:41 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Administrația locală a orașului Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș și serviciile publice vor organiza o amplă campanie de colectare a deșeurilor din natură, joi, 27 aprilie.

În acest sens, voluntari de toate vârstele sunt invitați să se alăture acestei campanii de ecologizare, pentru ca rezultatul acțiunii să fie unul de impact.

Toți cei care vor să participle la această campanie sunt așteptați joi dimineața, în intervalul 08.30 – 09.00, la Primăria oraşului Mioveni.

Se vor pune la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei, iar reprezentanții S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL vor asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Persoanele interesate de această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111).

De precizat că organizatorii acestei actiuni sunt: Consiliul Local, Primăria Mioveni, în parteneriat cu S.C. S.Ed.C. Mioveni, S.C. Servicii Generale Mioveni, precum și cu unitățile de învățământ de pe raza orașului.

În cazul unor condiții meteo nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat la o dată ulterioară”, anunță reprezentanții Primăriei orașului Mioveni.

 

Foto: Facebook 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole