APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de operator de specialitate la Activitatea SCADA

de | 03.06.2024 08:45 | Anunțuri, Pitești

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de operator de specialitate la Activitatea SCADA.

Sarcinile de bază ale postului de operator constau în efectuarea activităţilor de monitorizare, control şi achiziţii date realizate în Dispeceratul Regional prin intermediul sistemului SCADA.

Condițiile de participare la concurs sunt:

  • calificare de operator în domeniul IT;
  • abilităţi operare PC – MS OFFICE, analize grafice;
  • studiile superioare tehnice constituie avantaj.

Concursul constă într-un interviu ce include verificarea cunoştinţelor teoretice şi practice.

Documente necesare pentru înscrierea la concurs sunt următoarele: cerere generală, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății, secțiunea „Clienți – Formulare‟), curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate şi ale actelor de studii. Acestea se pot transmite la adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau se pot depune la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 10.06.2024, inclusiv, ora 16.00.

Informaţii suplimentare puteți afla la telefonul 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | I.C. Brătianu